Spikkl WooCommerce Plugin

Altijd het juiste adres met de Spikkl Postcode plugin op basis van postcode + huisnummer. Met de WooCommerce plugin voeg je Spikkl gemakkelijk toe aan je eigen WooCommerce webshop.

Gratis
:app_name WooCommerce Plugin

Spikkl WooCommerce Plugin

Voor jouw gemak hebben we de WooCommerce plugin ontwikkeld waarmee je Spikkl makkelijk kunt toevoegen aan je eigen Wordpress webshop. Het enige wat je hoeft te doen is de plugin te installeren en de API key toe te voegen. Bovendien zijn de eerste 100 requests per maand gratis!

Probeer de Spikkl Postcode API

Voor je begint

Voordat je begint met de Spikkl WooCommerce Plugin is het goed om te weten dat je een aantal dingen nodig hebt:

Wordpress 4.4 of hoger.

Woocommerce 3.1.0 of hoger.

Een gratis Spikkl account.

Een API key voor toegang tot de Spikkl Postcode API.

Screenshot Spikkl Woocommerce plugin

Downloaden

De Spikkl Woocommerce Plugin is beschikbaar vanuit de Wordpress Plugin Directory. Zoek op "Spikkl", installeer de plugin en activeer ‘m.

Je kunt de Spikkl Woocommerce Plugin ook los downloaden en de plugin zelf uploaden in je Wordpress installatie.

Instellingen

Wanneer je de Spikkl Woocommerce Plugin hebt geïnstalleerd kun je een API key toevoegen. Met een toegevoegde API key en de service actief, integreert Spikkl automatisch in je afrekenformulier. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

Screenshot Spikkl Woocommerce plugin
Screenshot Spikkl Woocommerce plugin

Afrekenen

Spikkl werkt op dit moment alleen voor Nederlandse adressen. Wanneer je klanten een ander land kiezen schakelt de plugin uit voor deze klant en kan er als nog afgerekend worden.

De Spikkl Woocommerce Plugin schakelt zelf over naar handmatige input wanneer er een eventuele fout terug komt van onze server. Zo kunnen je klanten als nog hun adres invullen en ben jij verzekerd van je verkoop.

Ben jij er klaar voor?

Probeer de Spikkl Postcode API nu vrijblijvend met 100 gratis requests per maand.

Maak nu een gratis Spikkl account aan