Nieuwe samenwerking met Postcode Checkout

2021-03-22 - 2 minuten

Sinds deze week is de samenwerking tussen Spikkl en Postcode Checkout van start gegaan. Door deze samenwerking is de Spikkl Postcode API en onze actuele database van Nederlandse adresgegevens ook beschikbaar geworden voor gebruikers van Magento, Contact Form 7, PrestaShop en Opencart.

1

Postcode Checkout is een Nederlands bedrijf dat plug-ins aanbiedt voor verschillende adresaanvulling en -validatie diensten en een aantal van deze plug-ins had Spikkl nog niet in het aanbod. Het was daarom erg interessant om te kijken of we een samenwerking konden aangaan en dit bleek zo te zijn. De plug-ins die Spikkl nog miste in het aanbod worden nu aangevuld door Postcode Checkout. We zijn dan ook erg blij met ons nieuwe partnerschap!

Bekijk het aanbod van Spikkl op Postcode Checkout ->

Postcode Checkout ontwikkelt de plug-ins constant door om de scripts veilig en up-to-date te houden. Spikkl zorgt voor de meest actuele data vanuit het Kadaster en zorgt ervoor dat foutief geschreven adressen tot de verleden tijd behoren. Met deze twee krachten gebundeld krijg je de beste en veiligste adresaanvulling voor jouw website met Magento, Contact Form 7, PrestaShop of Opencart.

De prijs voor het gebruik van een plug-in van Postcode Checkout is een vast bedrag per jaar. Daarnaast betaal je de abonnementskosten van Spikkl. Je kunt Spikkl proberen met 100 gratis requests per maand, of je kunt beginnen met het kleinste pakket voor maar €2 per maand met 1.000 maandelijkse requests.

Maak een Spikkl account aan ->

Nu we de dienstverlening hebben uitgebreid naar Magento, Contact Form 7, PrestaShop en Opencart hopen we nog meer webshop eigenaren te kunnen helpen met het professionaliseren van hun webshop en het verminderen van verkeerd afgeleverde pakketten.

Heb jij je website, shop of applicatie niet met bovenstaande software gebouwd? Spikkl heeft ook een plug-in voor WooCommerce (gratis) en gratis kant-en-klare modules voor PHP, PHP Laravel en NodeJS.

Wil je meer weten over Spikkl en wat het voor jouw website, shop of applicatie kan doen? Neem dan contact met ons op via [email protected]. We helpen je graag!